Polttoainekäyttöinen lämmitys ei sido ajomukavuutta aikaan tai paikkaan

Auton esilämmitys pidentää moottorin ikää, siinä missä kylmäkäynnistys rasittaa konetta merkittävästi. Se onkin verrattavissa usean sadan kilometrin ajoon lämpimillä keleillä, minkä vuoksi jokaisen autostaan välittävän omistajan tulee huolehtia asianmukaisesta esilämmityksestä.

Lämpöä heti käynnistyksestä lähtien

Ajoneuvon sisälämpötila on miellyttävä heti matkan alusta asti. Kohmeiset sormet, hytinä ja kylmät jalat ovat mennyttä aikaa. Nyt sinun ei enää tarvitse huolehtia jään raaputtamisesta tai huonosta näkyvyydestä, jotka haittaavat ajokokemustasi.

Polttoainekäyttöisen lämmitysjärjestelmän myötä talvimurheet on mahdollista jättää lopullisesti taakse. Kyseessä on markkinoiden tehokkain tapa lämmitykseen, sillä se lämmittää sekä auton moottorin että sisätilat. Lämmitysaika riippuu ulkolämpötilasta, mutta kovillakin pakkasilla vain tunnin esilämmittäminen yleensä riittää. Muutaman plus asteen tuntumassa lämmitystä ei tarvita viittä minuuttia pidempää aikaa.

Polttoainekäyttöinen lämmitys voidaan asentaa käytännössä kaikkiin ajoneuvoihin. Sen kauko-ohjattavuus lisää käyttömukavuutta entisestään ja vähentää samalla turhien lämmitysten määrää. Kyseinen lämmitysjärjestelmä tekee autosi käytöstä yhtä miellyttävää aina, ajasta ja paikasta riippumatta. 

Pyydä tarjous heti! >